• Produsen Pengikat Stainless Steel
  • Collated Screws Suppliers
  • Produsen Parts Non-standar

Kenapa Pilih AS

Perusahaan sesuk netepi filosofi bisnis kualitas layanan pertama lan jujur, nglayani industri petrokimia, mesin panganan, dekorasi bangunan, industri energi surya, industri peralatan perawatan banyu, industri elektronik lan industri liyane.

Jaminan Mutu

Adhering kanggo prinsip kualitas pisanan, produksi produk strictly ngleksanakake GB DIN ISO JIS ANS / ASME lan standar liyane.

maca liyane

Sertifikat kita

Produk kita wis lulus sertifikasi ISO9001 lan ngliwati macem-macem tes khusus.sertifikasi.

maca liyane

Layanan sing apik banget

Nyuwun saran saka pelanggan, ngupayakake nyedhiyakake layanan sing berkualitas tinggi, lan ngupayakake supaya bisa entuk kahanan sing menang.

maca liyane

Babagan awake dhewe

Ningbo ZhenHai Tomorrow Fasteners Co., Ltd.

Perusahaan sesuk netepi filosofi bisnis kualitas layanan pertama lan jujur, nglayani industri petrokimia, mesin panganan, dekorasi bangunan, industri energi surya, industri peralatan perawatan banyu, industri elektronik lan industri liyane.

Besok pengikat utama:

Pengikat baja tahan karat, mesin CNC, sekrup gabungan, pengikat baja paduan, bagian khusus non-standar, proses utama heading kadhemen, stamping, CNC, mlengkung, nglereni laser lan peralatan mesin liyane. Ngleksanakake GB DIN, ISO JIS ANS, ASME lan standar liyane.

Pengikat besok:
Produk ing ngisor iki kasedhiya:
Pengikat baja tahan karat A2-70/A4-70 nganti standar internasional
Pengikat baja paduan 12.9 kualitas tinggi Taiwan
Pengikat khusus kanggo industri
Bagian non-standar sing ditemtokake dening pelanggan
bagean nglereni nyenyet utawa sistem dandan thread

.

Produk Unggulan

Produk anyar

Kabar paling anyar