316 Stainless Steel Hex Bolt
  • Air Pro316 Stainless Steel Hex Bolt

316 Stainless Steel Hex Bolt

Perusahaan sesuk minangka produsen lan pemasok Bolt Hex Stainless Steel 316 skala gedhe ing China. Kita wis spesialis ing 316 Stainless Steel Hex Bolt kanggo akèh taun. Produk kita duwe kauntungan rega sing apik lan nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Amerika. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pengenalan produk

Luwih saka 80 set peralatan diimpor digunakake kanggo 316 Stainless Steel Hex Bolt kanggo mesthekake yen padha ketemu syarat dimensi saka gambar. 316 Stainless Steel Hex Bolt bisa ditindakake kanthi batch miturut gambar lan conto, lan produksi bisa diwiwiti sawise proofing.

Nyedhiyani sampeyan karo sawetara lengkap layanan siji-mandeg selaras


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

standar

materi

Spesifikasi

Din7982

baja tahan karat

M2-12

GB846

waja



kuningan



3. Fitur Produk lan Aplikasi

316 Stainless Steel Hex Bolt biasane ngrujuk marang sekrup baja kanthi kemampuan kanggo nolak korosi udara, banyu, asam, uyah alkali utawa media liyane. Sekrup stainless steel umume ora gampang teyeng lan awet. Bisa digunakake ing peralatan perlindungan lingkungan, peralatan medis, peralatan komunikasi lan lapangan liyane.


4. Detail Produk

316 Stainless Steel Hex Bolt Miturut komposisi alloy beda, kita fokus ing resistance teyeng lan resistance asam mungguh. Senajan sawetara steels duwe resistance teyeng, lagi ora kudu tahan asam, nalika steels tahan asam biasane duwe resistance teyeng. Ing urip saben dina wong, stainless steel asring diarani minangka stainless steel austenitic. Pengikat baja tahan karat sing digunakake utamane digawe saka austenit 302, 304, 316 lan "nikel rendah" 201.




Panas Tags: 316 Stainless Steel Hex Bolt, Tuku, Disesuaikan, Produsen, Pemasok, Pabrik, Ing Simpenan, Merk, Sampel Gratis

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.