Babagan awake dhewe

Perusahaan sesuk netepi filosofi bisnis kualitas layanan pertama lan jujur, nglayani industri petrokimia, mesin panganan, dekorasi bangunan, industri energi surya, industri peralatan perawatan banyu, industri elektronik lan industri liyane.



Besok pengikat utama:

pengikat stainless steel, pengikat baja paduan,bagean adat non-standar, Proses utama heading kadhemen, stamping, CNC, mlengkung, nglereni laser lan peralatan mesin liyane.

Ngleksanakake GB DIN, ISO JIS ANS, ASME lan standar liyane.



Pengikat besok:

Produk ing ngisor iki kasedhiya:

Pengikat baja tahan karat A2-70/A4-70 nganti standar internasional

Pengikat baja paduan 12.9 kualitas tinggi Taiwan

Pengikat khusus kanggo industri

Bagian non-standar sing ditemtokake dening pelanggan

bagean nglereni nyenyet utawa sistem dandan thread


Range spesifikasi produk stainless steel:

Njaba hexagon meneng M4-M24 (pier kadhemen) M24 utawa ndhuwur kanggo nglereni

Sekrup soket heksagon M1.4 -- M20 (pier kadhemen) M20 utawa ndhuwur kanggo nglereni

Meneng mesin M1 - M8

Self-ngebur meneng ST1.2 - ST6.3

Nyetel meneng M3 - M10

Baut gerbong M6 -- M12

Nut M1.6 -- M24 (pier kadhemen) M24 ndhuwur kasedhiya kanggo nglereni

Keset datar m1.6-m7 - (

Spring washers m1.6-m7 - (

Bahan sing kasedhiya: SUS304, SUS302HQ, SUS316, SUS316L, lsp