Sekrup Aksesoris Sepeda
  • Air ProSekrup Aksesoris Sepeda

Sekrup Aksesoris Sepeda

Perusahaan sesuk dadi produsen sekrup aksesoris sepeda skala gedhe lan pemasok ing China. Kita wis khusus ing aksesoris Bicycle ngawut-awut kanggo akèh taun. Produk kita duwe kauntungan rega sing apik lan nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Amerika. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pengenalan produk

Luwih saka 80 set peralatan diimpor digunakake kanggo aksesoris Bicycle screwsto mesthekake yen padha ketemu syarat dimensi saka drawing. Sekrup aksesoris sepeda bisa ditindakake kanthi batch miturut gambar lan conto, lan produksi bisa diwiwiti sawise proofing.

Nyedhiyani sampeyan karo sawetara lengkap layanan siji-mandeg selaras


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

standar

materi

Spesifikasi

Din7982

baja tahan karat

M2-12

GB846

waja



kuningan



3. Fitur Produk lan Aplikasi

Sekrup aksesoris sepeda utamane digunakake ing pigura sistem rem sepeda


4. Detail Produk

Sekrup aksesori sepeda utamane ana ing udara terbuka, lan kekuwatane kudu dianggep. Umume, sekrup kekuatan dhuwur lan lapisan permukaan Dacromet digunakake,




Panas Tags: Sekrup Aksesoris Sepeda, Tuku, Disesuaikan, Produsen, Pemasok, Pabrik, Saham, Merk, Sampel Gratis

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.