Kuningan Meter Screw
  • Air ProKuningan Meter Screw
  • Air ProKuningan Meter Screw

Kuningan Meter Screw

Perusahaan sesuk minangka pabrikan lan pemasok skru meter Kuningan skala gedhe ing China. We wis specialized ing Kuningan meter meneng kanggo akèh taun. Produk kita duwe kauntungan rega sing apik lan nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Amerika. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kuningan Meter Screw

1. Pengenalan produk

Luwih saka 80 set peralatan diimpor digunakake kanggo kuningan meter meneng kanggo mesthekake yen padha ketemu syarat dimensi saka drawing. Sekrup meter kuningan bisa ditindakake kanthi batch miturut gambar lan conto, lan produksi bisa diwiwiti sawise proofing.

Nyedhiyani sampeyan karo sawetara lengkap layanan siji-mandeg selaras


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

standar

materi

Spesifikasi

Din404

baja tahan karat

M2-8

GB832

waja



kuningan



3. Fitur Produk lan Aplikasi

1. Tingkat otomatisasi sing dhuwur, sing bisa nyuda intensitas tenaga kerja fisik operator. Miturut input saka peralatan ngebur otomatis kanggo gawé kuningan meter meneng. Operator mung kudu ngganti cetakan lan alat. Ing proses pangolahan, utamane kanggo mirsani lan ngawasi operasi peralatan kasebut. Nanging, amarga konten teknis sing dhuwur ing jalur produksi otomatis lengkap, tenaga kerja mental operator uga saya apik.

2. Efisiensi produksi dhuwur. SBrass meter meneng bisa kanthi otomatis kadhemen judhul, ngebur otomatis lan waos rubbing otomatis, nyimpen akèh pegawe. Kajaba iku, amarga kualitas produksi stabil saka peralatan otomatis, iku ndadekke penak kanggo Processing sakteruse,

Efisiensi komprehensif wis saya tambah akeh

3. Kuningan meter meneng solves masalah sing sawise saiki timbal sealing bolt disegel, timbal sealing pemblokiran kapapar njaba, kang ora mung ndadekake meter listrik unsightly, nanging uga gampang nemu pamblokiran sealing timbal lan timbal sealing line ing. proses maca meter listrik, asil ing scratching tangan manungsa. Titik kunci skema teknis yaiku awak sekrup kalebu sirah sekrup lan sekrup, lan paling ora siji radial liwat bolongan sealing timbal disusun ing sirah sekrup, Pasuryan mburi ndhuwur sirah sekrup diwenehake karo rongga panggonan. kanggo panggonan segel pemblokiran timbal. Rongga panggonan diubengi dening pinggiran annular, longkangan ngelawan disusun ing pinggir annular, lan bolongan sekrup disusun ing rongga panggonan. Kanthi nyetel rongga panggonan ing sirah meneng, blok segel timbal bisa diselehake ing rongga panggonan sawise segel timbal, lan struktur bisa luwih kompak.

Item kedaulatan: 1 Sekrup penyegel timbal kalebu awak sekrup (1), sing ditondoi kanthi awak sekrup (1) kalebu sirah sekrup (11) lan sekrup (12), paling ora siji bolongan penyegel timbal sing nembus radial ( 5) disusun ing sirah meneng (11), rongga panggonan seko (2) kanggo manggonke pemblokiran sealing timbal disusun ing lumahing ndhuwur sirah meneng (11), growong panggonan seko (2) diubengi dening pinggiran annular. (21), lan kedudukan ngelawan (211) disusun ing pinggiran annular (21), A bolongan meneng disusun ing growong panggonan seko (2).


4. Detail Produk

Item kedaulatan: 1Sekrup meter kuningan kalebu awak sekrup (1), sing ditondoi kanthi awak sekrup (1) kalebu kepala sekrup (11) lan sekrup (12), paling ora siji bolongan penyegel timbal sing nembus radial (5) wis disusun ing sirah meneng (11), growong panggonan seko (2) kanggo manggonke pemblokiran sealing timbal disusun ing lumahing ndhuwur sirah meneng (11), growong panggonan seko (2) diubengi dening pinggiran annular (21). ), lan kedudukan ngelawan (211) disusun ing pinggir annular (21), Kuningan meter meneng disusun ing growong panggonan seko (2).


1) Multi macem-macem lan bagean kumpulan cilik.

2) Parts karo struktur Komplek lan syarat tliti dhuwur.

3) Bagean sing mbutuhake modifikasi sing kerep.

4) Bagean kunci sing larang lan ora kena dicopot.

5) Bagian darurat sing mbutuhake siklus produksi minimal.



Panas Tags: Sekrup Meter Kuningan, Tuku, Disesuaikan, Produsen, Pemasok, Pabrik, Saham, Merk, Sampel Gratis

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.