Warta industri

Apa bedane ing syarat fungsi mekanik bolt lan kacang?

2022-03-30

1. Fungsi mekanik kacang utamane gumantung saka kekerasan kacang, dhuwure kacang, lan ketebalan tembok kacang. Mulane, syarat kanggo bahan ora dhuwur. Mesthine, yen kacang nduweni syarat toleransi, bahan tingkat sing luwih dhuwur uga kudu digunakake, kayata industri kimia. Kacang pengikat duwe syarat kanggo daya tahan lan mbutuhake bahan sing luwih dhuwur.

2. Target plastisitas sing dibutuhake dening bolts, sing luwih dhuwur tingkat fungsional, mung bahan sing luwih dhuwur sing bisa digayuh. Materi tingkat ngisor mung kudu nyuda suhu tempering kanggo nyukupi syarat kekuatan, nanging ora bisa nyukupi syarat plastisitas lan resistensi. Ing tes fastener, fraktur Brittle dianggep ora cocog. Bolts struktur baja uga stipulated kekuatan tensile luwih, kang kanggo mesthekake resistance plastik saka bolt.