Sekrup Crimping Stainless Steel
  • Air ProSekrup Crimping Stainless Steel

Sekrup Crimping Stainless Steel

Perusahaan sesuk minangka produsen lan pemasok sekrup crimping stainless steel skala gedhe ing China. Kita wis spesialis ing Stainless steel crimping meneng kanggo akèh taun. Produk kita duwe kauntungan rega sing apik lan nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Amerika. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pengenalan produk

Luwih saka 80 set peralatan diimpor digunakake kanggo meneng crimping stainless steel kanggo mesthekake yen padha ketemu syarat dimensi saka drawing. Sekrup crimping stainless steel bisa ditindakake kanthi batch miturut gambar lan conto, lan produksi bisa diwiwiti sawise proofing.

Nyedhiyani sampeyan karo sawetara lengkap layanan siji-mandeg selaras


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

standar

materi

Spesifikasi

Din404

baja tahan karat

M2-8

GB832

waja



kuningan



3. Fitur Produk lan Aplikasi

1. Tingkat otomatisasi sing dhuwur, sing bisa nyuda intensitas tenaga kerja fisik operator. Miturut input saka peralatan ngebur otomatis kanggo gawé Stainless steel crimping meneng. Operator mung kudu ngganti cetakan lan alat. Ing proses pangolahan, utamane kanggo mirsani lan ngawasi operasi peralatan kasebut. Nanging, amarga konten teknis sing dhuwur ing jalur produksi otomatis lengkap, tenaga kerja mental operator uga saya apik.

2. Efisiensi produksi dhuwur. Screw crimping stainless steel bisa dadi heading kadhemen kanthi otomatis, pengeboran otomatis lan gosok untu otomatis, ngirit tenaga kerja. Kajaba iku, amarga kualitas produksi stabil saka peralatan otomatis, iku ndadekke penak kanggo Processing sakteruse,

Efisiensi komprehensif wis saya tambah akeh.

3. Sekrup crimping stainless steel ngrampungake masalah sing sawise bolt sealing timbal saiki disegel, blok sealing timbal katon ing njaba, sing ora mung nggawe meter listrik ora katon, nanging uga gampang nemoni blok sealing timbal lan garis penyegelan timbal. ing proses maca meter listrik, nyebabake goresan tangan manungsa. Titik kunci skema teknis yaiku awak sekrup kalebu sirah sekrup lan sekrup, lan paling ora siji radial liwat bolongan sealing timbal disusun ing sirah sekrup, Pasuryan mburi ndhuwur sirah sekrup diwenehake karo rongga panggonan. kanggo panggonan segel pemblokiran timbal. Rongga panggonan diubengi dening pinggiran annular, longkangan ngelawan disusun ing pinggir annular, lan bolongan sekrup disusun ing rongga panggonan. Kanthi nyetel rongga panggonan ing sirah meneng, pemblokiran segel timbal bisa diselehake ing rongga panggonan sawise segel timbal, lan struktur bisa luwih kompak.

Item kedaulatan: 1 Sekrup penyegel timbal kalebu awak sekrup (1), sing ditondoi kanthi awak sekrup (1) kalebu sirah sekrup (11) lan sekrup (12), paling ora siji bolongan penyegel timbal sing nembus radial ( 5) disusun ing sirah meneng (11), rongga panggonan seko (2) kanggo manggonke pemblokiran sealing timbal disusun ing lumahing ndhuwur sirah meneng (11), growong panggonan seko (2) diubengi dening pinggiran annular. (21), lan kedudukan ngelawan (211) disusun ing pinggiran annular (21), A bolongan meneng disusun ing growong panggonan seko (2).


4. Detail Produk

Item kedaulatan: 1 Sekrup crimping stainless steel kalebu awak sekrup (1), sing ditondoi kanthi awak sekrup (1) kalebu sirah sekrup (11) lan sekrup (12), paling ora siji bolongan sealing timbal penetrating radial (5). ) disusun ing sirah sekrup (11), rongga panggonan (2) kanggo nyelehake blok sealing timbal disusun ing permukaan ndhuwur sirah sekrup (11), rongga panggonan (2) diubengi pinggiran annular ( 21), lan kedudukan ngelawan (211) disusun ing pinggiran annular (21), Stainless steel crimping meneng disusun ing growong panggonan seko (2).


1) Multi macem-macem lan bagean kumpulan cilik.

2) Parts karo struktur Komplek lan syarat tliti dhuwur.

3) Bagean sing mbutuhake modifikasi sing kerep.

4) Bagean kunci sing larang lan ora kena dicopot.

5) Bagian darurat sing mbutuhake siklus produksi minimal.




Panas Tags: Sekrup Crimping Stainless Steel, Tuku, Disesuaikan, Produsen, Pemasok, Pabrik, Saham, Merk, Sampel Gratis

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.