Stainless Steel Cross Pan Kepala Tapping Screw
  • Air ProStainless Steel Cross Pan Kepala Tapping Screw
  • Air ProStainless Steel Cross Pan Kepala Tapping Screw

Stainless Steel Cross Pan Kepala Tapping Screw

Perusahaan sesuk minangka produsen lan pemasok skru panci stainless steel skala gedhe ing China. Kita wis spesialis ing Stainless steel salib pan sirah nutul meneng kanggo akèh taun. Produk kita duwe kauntungan rega sing apik lan nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Amerika. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pengenalan produk

Luwih saka 80 set peralatan diimpor digunakake kanggo stainless steel salib pan sirah nutul meneng kanggo mesthekake yen padha ketemu syarat dimensi saka drawing. Stainless steel salib pan sirah nutul meneng bisa digawa metu ing kumpulan miturut gambar lan conto, lan produksi bisa diwiwiti sawise proofing.

Nyedhiyani sampeyan karo sawetara lengkap layanan siji-mandeg selaras


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

standar

materi

Spesifikasi

Din7982

baja tahan karat

M2-12

GB846

waja



kuningan



3. Fitur Produk lan Aplikasi

Stainless steel salib pan sirah nutul meneng biasane nuduhake ngawut-awut baja karo kemampuan kanggo nolak karat saka online, banyu, asam, uyah alkali utawa media liyane. Sekrup stainless steel umume ora gampang teyeng lan awet. Bisa digunakake ing peralatan perlindungan lingkungan, peralatan medis, peralatan komunikasi lan lapangan liyane.


4. Detail Produk

Stainless steel salib pan sirah nutul meneng Miturut komposisi alloy beda, kita fokus ing resistance teyeng lan resistance asam mungguh. Senajan sawetara steels duwe resistance teyeng, lagi ora kudu tahan asam, nalika steels tahan asam biasane duwe resistance teyeng. Ing urip saben dina wong, stainless steel asring diarani minangka stainless steel austenitic. Pengikat baja tahan karat sing digunakake utamane digawe saka austenit 302, 304, 316 lan "nikel rendah" 201.




Panas Tags: Sekrup Tapping Kepala Panci Stainless Steel, Tuku, Disesuaikan, Produsen, Pemasok, Pabrik, Saham, Merk, Sampel Gratis

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.