Sekrup Ekstensi Stainless Steel
  • Air ProSekrup Ekstensi Stainless Steel
  • Air ProSekrup Ekstensi Stainless Steel

Sekrup Ekstensi Stainless Steel

Perusahaan sesuk minangka produsen sekrup dawa stainless steel skala gedhe lan pemasok ing China. We wis specialized ing stainless steel meneng dawa kanggo akèh taun. Produk kita duwe kauntungan rega sing apik lan nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Amerika. Ing ngisor iki minangka introduksi kanggo Sekrup Ekstensi Stainless Steel, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti Sekrup Ekstensi Stainless Steel. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pengenalan produk

Luwih saka 80 set peralatan diimpor digunakake kanggo Screw Extension Stainless Steel kanggo mesthekake yen padha ketemu syarat dimensi saka drawing. Sekrup dawa stainless steel bisa digawa metu ing kumpulan miturut gambar lan conto, lan produksi bisa diwiwiti sawise proofing.

Nyedhiyani sampeyan karo sawetara lengkap layanan siji-mandeg selaras


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

standar

materi

Spesifikasi

Din7982

baja tahan karat

M2-12

GB846

waja



kuningan



3. Fitur Produk lan Aplikasi

Screw Extension Stainless Steel bisa nyegah wong mbukak sekrup ing bakal meneng dawa stainless steel biasane nuduhake ngawut-awut baja karo kemampuan kanggo nolak karat saka online, banyu, asam, uyah alkali utawa media liyane. Sekrup stainless steel umume ora gampang teyeng lan awet. Bisa digunakake ing peralatan perlindungan lingkungan, peralatan medis, peralatan komunikasi lan lapangan liyane.


4. Detail Produk

Screw Extension Stainless Steel Miturut komposisi alloy beda, kita fokus ing resistance teyeng lan resistance asam mungguh. Senajan sawetara steels duwe resistance teyeng, lagi ora kudu tahan asam, nalika steels tahan asam biasane duwe resistance teyeng. Ing urip saben dina wong, stainless steel asring diarani minangka stainless steel austenitic. Pengikat baja tahan karat sing digunakake utamane digawe saka austenit 302, 304, 316 lan "nikel rendah" 201.




Panas Tags: Sekrup Ekstensi Stainless Steel, Tuku, Disesuaikan, Produsen, Pemasok, Pabrik, Saham, Merk, Sampel Gratis

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.