Sekrup Kepala Hex Flange Stainless Steel
  • Air ProSekrup Kepala Hex Flange Stainless Steel

Sekrup Kepala Hex Flange Stainless Steel

Perusahaan sesuk minangka produsen lan pemasok Sekrup Kepala Hex Flanged Stainless Steel skala gedhe ing China. Kita wis spesialis ing Stainless Steel Flange Hex Kepala Screws kanggo akèh taun. Produk kita duwe kauntungan rega sing apik lan nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Amerika. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pengenalan produk

Luwih saka 80 set peralatan sing diimpor digunakake kanggo Sekrup Kepala Hex Flanged Stainless Steel kanggo mesthekake yen padha nyukupi syarat dimensi gambar kasebut. Sekrup Kepala Hex Flange Stainless Steel bisa ditindakake kanthi batch miturut gambar lan conto, lan produksi bisa diwiwiti sawise proofing.

Nyedhiyani sampeyan karo sawetara lengkap layanan siji-mandeg selaras


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

standar

materi

Spesifikasi

Din6921

baja tahan karat

M2-52

GB5787

waja



kuningan



3. Fitur Produk lan Aplikasi

Sekrup Kepala Hex Flange Stainless Steel biasane nuduhake sekrup baja kanthi kemampuan kanggo nolak karat udara, banyu, asam, uyah alkali utawa media liyane. Sekrup stainless steel umume ora gampang teyeng lan awet. Bisa digunakake ing peralatan perlindungan lingkungan, peralatan medis, peralatan komunikasi lan lapangan liyane.


4. Detail Produk

Sekrup Kepala Hex Flange Stainless Steel Miturut komposisi campuran sing beda, kita fokus ing resistensi karat lan tahan asam. Senajan sawetara steels duwe resistance teyeng, lagi ora kudu tahan asam, nalika steels tahan asam biasane duwe resistance teyeng. Ing urip saben dina wong, stainless steel asring diarani minangka stainless steel austenitic. Pengikat baja tahan karat sing digunakake utamane digawe saka austenit 302, 304, 316 lan "nikel rendah" 201.




Panas Tags: Sekrup Kepala Hex Flange Stainless Steel, Tuku, Disesuaikan, Produsen, Pemasok, Pabrik, Saham, Merk, Sampel Gratis

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.