Sekrup Pengukur Stainless Steel
  • Air ProSekrup Pengukur Stainless Steel

Sekrup Pengukur Stainless Steel

Perusahaan sesuk minangka produsen skru meter stainless steel skala gedhe lan pemasok ing China. We wis specialized ing Stainless steel meter meneng kanggo akèh taun. Produk kita duwe kauntungan rega sing apik lan nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Amerika. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pengenalan produk

Luwih saka 80 set peralatan diimpor digunakake kanggo meneng meter Stainless steel kanggo mesthekake yen padha ketemu syarat dimensi saka drawing. Sekrup meter stainless steel bisa ditindakake kanthi batch miturut gambar lan conto, lan produksi bisa diwiwiti sawise proofing.

Nyedhiyani sampeyan karo sawetara lengkap layanan siji-mandeg selaras


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

standar

materi

Spesifikasi

Din404

baja tahan karat

M2-8

GB832

waja



kuningan



3. Fitur Produk lan Aplikasi

1. Tingkat otomatisasi sing dhuwur, sing bisa nyuda intensitas tenaga kerja fisik operator. Miturut input saka peralatan ngebur otomatis kanggo gawé Stainless steel meter meneng. Operator mung kudu ngganti cetakan lan alat. Ing proses pangolahan, utamane kanggo mirsani lan ngawasi operasi peralatan kasebut. Nanging, amarga konten teknis sing dhuwur ing jalur produksi otomatis lengkap, tenaga kerja mental operator uga saya apik.

2. Efisiensi produksi dhuwur. Sekrup meter stainless steel bisa kanthi otomatis kadhemen judhul, pengeboran otomatis lan gosok untu otomatis, ngirit tenaga kerja. Kajaba iku, amarga kualitas produksi stabil saka peralatan otomatis, iku ndadekke penak kanggo Processing sakteruse,

Efisiensi komprehensif wis saya tambah akeh

3.Stainless steel meter ngawut-awut solves masalah sing sawise saiki timbal sealing bolt disegel, timbal sealing pemblokiran kapapar njaba, kang ora mung ndadekake meter listrik unsightly, nanging uga gampang nemu pamblokiran sealing timbal lan timbal sealing line ing proses maca meter listrik, nyebabake goresan tangan manungsa. Titik kunci skema teknis yaiku awak sekrup kalebu sirah sekrup lan sekrup, lan paling ora siji radial liwat bolongan sealing timbal disusun ing sirah sekrup, Pasuryan mburi ndhuwur sirah sekrup diwenehake karo rongga panggonan. kanggo panggonan segel pemblokiran timbal. Rongga panggonan diubengi dening pinggiran annular, longkangan ngelawan disusun ing pinggir annular, lan bolongan sekrup disusun ing rongga panggonan. Kanthi nyetel rongga panggonan ing sirah meneng, blok segel timbal bisa diselehake ing rongga panggonan sawise segel timbal, lan struktur bisa luwih kompak.

Item kedaulatan: 1 Sekrup penyegel timbal kalebu awak sekrup (1), sing ditondoi kanthi awak sekrup (1) kalebu sirah sekrup (11) lan sekrup (12), paling ora siji bolongan penyegel timbal sing nembus radial ( 5) disusun ing sirah meneng (11), rongga panggonan seko (2) kanggo manggonke pemblokiran sealing timbal disusun ing lumahing ndhuwur sirah meneng (11), growong panggonan seko (2) diubengi dening pinggiran annular. (21), lan kedudukan ngelawan (211) disusun ing pinggiran annular (21), A bolongan meneng disusun ing growong panggonan seko (2).


4. Detail Produk

Item kedaulatan: 1 Sekrup meter baja tahan karat kalebu awak sekrup (1), sing ditondoi kanthi awak sekrup (1) kalebu sirah sekrup (11) lan sekrup (12), paling ora siji bolongan penyegel timbal sing nembus radial ( 5) disusun ing sirah meneng (11), rongga panggonan seko (2) kanggo manggonke pemblokiran sealing timbal disusun ing lumahing ndhuwur sirah meneng (11), growong panggonan seko (2) diubengi dening pinggiran annular. (21), lan kedudukan ngelawan (211) disusun ing pinggiran annular (21), ngawut-awut meter Stainless steel disusun ing growong panggonan seko (2).


1) Multi macem-macem lan bagean kumpulan cilik.

2) Parts karo struktur Komplek lan syarat tliti dhuwur.

3) Bagean sing mbutuhake modifikasi sing kerep.

4) Bagean kunci sing larang lan ora kena dicopot.

5) Bagian darurat sing mbutuhake siklus produksi minimal.



Panas Tags: Sekrup Meter Stainless Steel, Tuku, Disesuaikan, Produsen, Pemasok, Pabrik, Saham, Merk, Sampel Gratis

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.