Sekrup Stainless Steel
  • Air ProSekrup Stainless Steel
  • Air ProSekrup Stainless Steel

Sekrup Stainless Steel

Minangka produsen Sekrup Stainless Steel profesional, sampeyan bisa yakin tuku Sekrup Stainless Steel saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. Kita wis specialized ing meneng stainless steel kanggo akèh taun. Produk kita duwe kauntungan rega sing apik lan nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Amerika. Sincerely katon nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan ing mangsa cedhak.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pengenalan produk

Luwih saka 80 set peralatan diimpor digunakake kanggo meneng stainless steel kanggo mesthekake yen padha ketemu syarat dimensi saka drawing. Sekrup stainless steel bisa digawa metu ing kumpulan miturut gambar lan conto, lan produksi bisa diwiwiti sawise proofing.

Nyedhiyani sampeyan karo sawetara lengkap layanan siji-mandeg selaras


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

standar

materi

Spesifikasi

Din7982

baja tahan karat

M2-12

GB846

waja



kuningan



3. Fitur Produk lan Aplikasi

Sekrup stainless steel biasane nuduhake sekrup baja kanthi kemampuan kanggo nolak korosi udara, banyu, asam, uyah alkali utawa media liyane. Sekrup stainless steel umume ora gampang teyeng lan awet. Bisa digunakake ing peralatan perlindungan lingkungan, peralatan medis, peralatan komunikasi lan lapangan liyane.


4. Detail Produk

Meneng stainless steel Miturut komposisi alloy beda, kita fokus ing resistance teyeng lan resistance asam mungguh. Senajan sawetara steels duwe resistance teyeng, lagi ora kudu tahan asam, nalika steels tahan asam biasane duwe resistance teyeng. Ing urip saben dina wong, stainless steel asring diarani minangka stainless steel austenitic. Pengikat baja tahan karat sing digunakake utamane digawe saka austenit 302, 304, 316 lan "nikel rendah" 201.




Panas Tags: Sekrup Stainless Steel, Tuku, Disesuaikan, Produsen, Pemasok, Pabrik, Saham, Merk, Sampel Gratis

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.