Sekrup anti maling Torx Stainless Steel
  • Air ProSekrup anti maling Torx Stainless Steel
  • Air ProSekrup anti maling Torx Stainless Steel

Sekrup anti maling Torx Stainless Steel

Perusahaan sesuk minangka produsen sekrup anti-maling stainless steel Torx skala gedhe lan pemasok ing China. Kita wis spesialis ing stainless steel Torx anti-nyolong meneng kanggo akèh taun. Produk kita duwe kauntungan rega sing apik lan nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Amerika. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pengenalan produk

Luwih saka 80 set peralatan diimpor digunakake kanggo Stainless steel Torx meneng anti-nyolong kanggo mesthekake yen padha ketemu syarat dimensi saka drawing. Sekrup anti-maling Torx baja tahan karat bisa ditindakake kanthi batch miturut gambar lan conto, lan produksi bisa diwiwiti sawise proofing.

Nyedhiyani sampeyan karo sawetara lengkap layanan siji-mandeg selaras


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

standar

materi

Spesifikasi

Din7982

baja tahan karat

M2-12

GB846

waja



kuningan



3. Fitur Produk lan Aplikasi

Stainless steel Torx meneng anti-nyolong bisa nyegah wong saka mbukak meneng ing bakal Stainless steel Torx meneng anti-nyolong biasane deleng ngawut-awut baja karo kemampuan kanggo nolak karat saka online, banyu, asam, uyah alkali utawa media liyane. Sekrup stainless steel umume ora gampang teyeng lan awet. Bisa digunakake ing peralatan perlindungan lingkungan, peralatan medis, peralatan komunikasi lan lapangan liyane.


4. Detail Produk

Stainless steel Torx anti-maling meneng Miturut komposisi alloy beda, kita fokus ing resistance teyeng lan resistance asam mungguh. Senajan sawetara steels duwe resistance teyeng, lagi ora kudu tahan asam, nalika steels tahan asam biasane duwe resistance teyeng. Ing urip saben dina wong, stainless steel asring diarani minangka stainless steel austenitic. Pengikat baja tahan karat sing digunakake utamane digawe saka austenit 302, 304, 316 lan "nikel rendah" 201.




Panas Tags: Sekrup Anti-maling Torx Baja Tahan Karat, Tuku, Disesuaikan, Produsen, Pemasok, Pabrik, Saham, Merk, Sampel Gratis

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.