Mesin CNC Saka Parts Mekanik
  • Air ProMesin CNC Saka Parts Mekanik
  • Air ProMesin CNC Saka Parts Mekanik

Mesin CNC Saka Parts Mekanik

Perusahaan sesuk minangka mesin CNC skala gedhe saka pabrikan lan supplier bagean mekanik ing China. Kita wis spesialis ing mesin CNC bagean mechanical kanggo akèh taun. Produk kita duwe kauntungan rega sing apik lan nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Amerika. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pengenalan produk

Luwih saka 60 set peralatan sing diimpor digunakake kanggo mesin CNC saka bagean mekanik, kanthi toleransi nganti plus utawa minus 0.01mm kanggo mesthekake yen syarat ukuran gambar wis ketemu. Processing alat mesin NC bisa diwiwiti ing kumpulan karo gambar lan conto, lan produksi bisa diwiwiti sawise proofing.Full sawetara siji-mandeg Processing layanan selaras kanggo sampeyan


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

1.Non kustomisasi standar

2.Customized miturut gambar customer


3. Fitur Produk lan Aplikasi

1. Tingkat otomatisasi sing dhuwur, sing bisa nyuda intensitas tenaga kerja manual operator. Mesin CNC bagean mekanik rampung kanthi otomatis miturut program input. Operator mung kudu miwiti nyetel alat, mbukak lan mbongkar workpiece lan ngganti alat. Ing proses mesin, utamane kanggo mirsani lan ngawasi operasi alat mesin. Nanging, amarga isi technical dhuwur saka alat mesin CNC, pegawe mental operator wis apik patut.

2. Presisi dhuwur lan kualitas stabil saka bagean mesin. Kajaba iku, anggere tliti lan akurasi proses mesin saka kumpulan bagean dirancang kanthi teliti, iku gampang kanggo mesthekake posisi bener lan proses bagean, lan iku gampang kanggo njupuk posisi sing bener saka kumpulan bagean. anggere proses NC uga dirancang.

3. Efisiensi produksi dhuwur. Mesin CNC bagean mekanik bisa ngolah macem-macem permukaan pangolahan ing clamping maneh, lan umume mung ndeteksi potongan pertama. Mulane, bisa nyimpen akeh proses penengah ing pangolahan alat mesin biasa, kayata scribing lan deteksi ukuran, sing nyuda wektu tambahan. Menapa malih, amarga kualitas stabil saka bagean diproses dening NC, ndadekke penak kanggo proses sakteruse, lan efficiency lengkap wis Ngartekno apik.

4. Nggampangake pangembangan lan modifikasi produk anyar. Mesin CNC bagean mekanik umume ora mbutuhake peralatan proses sing kompleks. Bagean kanthi wangun rumit lan syarat presisi dhuwur bisa diproses kanthi nyusun program mesin. Nalika prodhuk diowahi lan desain diganti, mung program sing diganti tanpa redesigning perkakas. Mula, mesin NC bisa nyepetake siklus pangembangan produk lan nyedhiyakake trabasan kanggo riset lan pangembangan produk anyar, perbaikan lan modifikasi produk.

5. Bisa dikembangake menyang sistem manufaktur sing luwih maju. Mesin CNC bagean mekanik lan teknologi pangolahan minangka basis manufaktur sing dibantu komputer.

6. Investasi wiwitan gedhe. Iki amarga biaya dhuwur mesin CNC bagean mechanical siklus preparation dawa kanggo Processing pisanan lan biaya pangopènan dhuwur.

7. syarat pangopènan dhuwur. Mesin CNC bagean mekanik minangka produk mekatronik intensif teknologi khas. Personel pangopènan kudu ngerti kawruh pangopènan mesin lan mikroelektronik, lan uga dilengkapi peralatan pangopènan sing luwih apik ing wektu sing padha.


4. Detail Produk

Mesin CNC bagean mekanik minangka alat mesin sing otomatis banget, sing duwe akeh kaluwihan sing ora duwe alat mesin biasa, mula ruang lingkup aplikasi alat mesin CNC saya tambah akeh. Nanging, alat mesin CNC minangka produk mekatronik kanthi konten teknis sing dhuwur, biaya sing dhuwur lan angel digunakake lan pangopènan. Saka aspek sing paling ekonomis, alat mesin CNC digunakake kanggo pangolahan:

1) Multi macem-macem lan bagean kumpulan cilik.

2) Parts karo struktur Komplek lan syarat tliti dhuwur.

3) Bagean sing mbutuhake modifikasi sing kerep.

4) Bagean kunci sing larang lan ora kena dicopot.

5) Bagian darurat sing mbutuhake siklus produksi minimal.



Panas Tags: Mesin CNC Parts Mekanik, Tuku, Disesuaikan, Produsen, Pemasok, Pabrik, Ing Simpenan, Merk, Sampel Gratis

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.