Screw non-standar
  • Air ProScrew non-standar
  • Air ProScrew non-standar

Screw non-standar

Perusahaan sesuk minangka produsen sekrup non-standar skala gedhe lan pemasok ing China. Kita wis khusus ing meneng non-standar kanggo akèh taun. Produk kita duwe kauntungan rega sing apik lan nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Amerika. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pengenalan produk

Luwih saka 80 set peralatan diimpor digunakake kanggo meneng non-standar kanggo mesthekake yen padha ketemu syarat dimensi saka drawing. meneng non-standar bisa digawa metu ing kumpulan miturut gambar lan conto, lan produksi bisa diwiwiti sawise proofing.

Nyedhiyani sampeyan karo sawetara lengkap layanan siji-mandeg selaras


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

1.Non kustomisasi standar

2.Customized miturut gambar customer


3. Fitur Produk lan Aplikasi

1. Tingkat otomatisasi sing dhuwur, sing bisa nyuda intensitas tenaga kerja manual operator. Sekrup non-standar rampung kanthi otomatis miturut program input. Operator mung kudu miwiti nyetel alat, mbukak lan mbongkar workpiece lan ngganti alat. Ing proses mesin, utamane kanggo mirsani lan ngawasi operasi alat mesin. Nanging, amarga isi technical dhuwur saka alat mesin CNC, pegawe mental operator wis apik patut.

2. Presisi dhuwur lan kualitas stabil saka bagean mesin. Kajaba iku, anggere tliti lan akurasi proses mesin saka kumpulan bagean dirancang kanthi teliti, iku gampang kanggo mesthekake posisi bener lan proses bagean, lan iku gampang kanggo njupuk posisi sing bener saka kumpulan bagean. anggere proses NC uga dirancang.

3. Efisiensi produksi dhuwur. meneng non-standar bisa proses sawetara lumahing Processing ing clamping maneh, lan umume mung ndeteksi Piece pisanan. Mulane, bisa nyimpen akeh proses penengah ing pangolahan alat mesin biasa, kayata scribing lan deteksi ukuran, sing nyuda wektu tambahan. Menapa malih, amarga kualitas stabil saka bagean diproses dening NC, ndadekke penak kanggo proses sakteruse, lan efficiency lengkap wis Ngartekno apik.

4. Nggampangake pangembangan lan modifikasi produk anyar. meneng non-standar umume ora perlu akeh peralatan proses Komplek. Bagean kanthi wangun rumit lan syarat presisi dhuwur bisa diproses kanthi nyusun program mesin. Nalika prodhuk diowahi lan desain diganti, mung program sing diganti tanpa redesigning perkakas. Mula, mesin NC bisa nyepetake siklus pangembangan produk lan nyedhiyakake trabasan kanggo riset lan pangembangan produk anyar, perbaikan lan modifikasi produk.

5. Bisa dikembangake menyang sistem manufaktur sing luwih maju. meneng non-standar lan teknologi Processing sing basis saka Manufaktur komputer-dibantu.

6. Investasi wiwitan gedhe. Iki amarga biaya dhuwur saka siklus preparation dawa meneng non-standar kanggo Processing pisanan lan biaya pangopènan dhuwur.

7. syarat pangopènan dhuwur. meneng non-standar minangka produk mekatronik intensif teknologi khas. Personel pangopènan kudu ngerti kawruh pangopènan mesin lan mikroelektronik, lan uga dilengkapi peralatan pangopènan sing luwih apik ing wektu sing padha.


4. Detail Produk

meneng non-standar alat mesin Highly otomatis, kang wis akeh kaluwihan sing alat mesin biasa ora duwe, supaya orane katrangan aplikasi saka alat mesin CNC wis ngembangaken. Nanging, alat mesin CNC minangka produk mekatronik kanthi konten teknis sing dhuwur, biaya sing dhuwur lan angel digunakake lan pangopènan. Saka aspek sing paling ekonomis, alat mesin CNC digunakake kanggo pangolahan:

1) Multi macem-macem lan bagean kumpulan cilik.

2) Parts karo struktur Komplek lan syarat tliti dhuwur.

3) Bagean sing mbutuhake modifikasi sing kerep.

4) Bagean kunci sing larang lan ora kena dicopot.

5) Bagian darurat sing mbutuhake siklus produksi minimal.



Panas Tags: Sekrup non-standar, Tuku, Disesuaikan, Produsen, Pemasok, Pabrik, Ing Simpenan, Merk, Sampel Gratis

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.